TREI CONCERTE LA GRĂDINA DE VARĂ ÎN ACEASTĂ SEARĂ -ZILELE CETĂȚII CONTINUĂ LA TÂRGOVIȘTE

După două seri de concert în care târgoviștenii s-au bucurat de un adevărat regal muzical în compania unor mari nume precum Gheorghe Zamfir și Felicia Filip, astăzi urmează un adevărat maraton muzical care începe de la ora 18.00, la Teatrul de Vară din Parcul Chindia. Redăm programul zilei de astăzi cu precizarea că mâine, 8 septembrie este cea mai importantă zi a Sărbătorii orașului nostru.

LUNI – 07 septembrie 2020
10:00 – Premierea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie – Locație: Teatrul de vară (Parcul Chindia)
11:00 – 18:00 – Salonul Editorial „Ion Heliade Rădulescu” – Locație: Scuarul Primăriei
11:00 – 18:00 – Stand Expozițional de promovare a obiectivelor turistice din Municipiul Târgoviște/Județul Dâmbovița – organizat de B.P.P.C.D.T în parteneriat cu Complexul Muzeal „Curtea Domnească”. Locație: Scuarul Primăriei
11:00 – Simpozionul „Mari voievozi ctitori în cetatea milenară a Târgoviștei” – organizat de B.P.P.C.D.T – Locație: Scuarul Primăriei
18:00 – Valori târgoviștene – Corul Appassionato, dirijor prof. Florin Badea, Corul Cantiamo al Liceului Ienăchiță Văcărescu, dirijor prof Matei Bogdan – Locație: Teatrul de vară (Parcul Chindia)
19:00 – Orchestra Albeșteanu – bariton Marius Nine și solist Valentin Albeșteanu – Locație: Teatrul de vară (Parcul Chindia)
20:00 – Concert de muzică de film – Orchestra simfonică de tineret Andante – Locație: Teatrul de vară (Parcul Chindia)