TUNELUL TRANDAFIRILOR DIN ANINOASA, ÎN CEA MAI FRUMOASĂ PERIOADĂ A ANULUI!

?În aceste zile „Tunelul Trandafirilor” din curtea Centrului Cultural Aninoasa a devenit spectaculos, iar mirosul emanat de aceștia este captivant!, anunță pe pagina sa de FB primarul Vlăduț Niculae, cel care a plantat primii butași de trandafir în curtea Centrului, în anul 2018.

Florile s-au dezvoltat foarte frumos, iar arcadele formează un tunel desprins din ele mai frumoase grădini. Tunelul Trandafirilor măsoară o lungime de 50 de metri, însă anul acesta au fost plantați noi butași pentru extinderea lui, iar Primăria are în plan continuarea acestui proiect și dezvoltarea zonei de grădini a localității.

Cei care au drum spre Sinaia în perioada aceasta, pot să facă un popas la Centrul de Informare Turistică din Aninoasa pentru a admira trandafirii înfloriți. Tunelul Trandafirilor ar putea să devină la rându-i un obiectiv turistic, pe lângă cele deja cunoscute în întreaga lume, Mănăstirile Dealu și Viforâta, nu doar monumente istorice de importanță națională, dar și splendide grădini cu flori.