TURIȘTI BLOCAȚI ÎN ZONA MONTANĂ, DRUMURI ȘI CASE INUNDATE. BILANȚ DE VREME REA ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

În aceasta dimineata pompierii au fost alertați cu privire la situația mai multor turiști cazați la doua pensiuni din zona montana a județului Dâmbovița, aflati in imposibilitatea de a se autoevacua din cauza drumurilor de acces blocate de aluviuni aduse de apă, ca urmare a precipitațiilor abundente căzute in ultima perioada.

Sunt 23 de turiști dintre care 14 la Cabana Bratei și 10 la o alta unitate de cazare de pe platoul Padina.

In sprijinul turiștilor intervin echipaje de pompieri de la Detașamentul Pucioasa și Garda Fieni care acționează cu 2 autospeciale de intervenție și 2 ambulante SMURD. De asemenea, a fost pus la dispoziție și un microbuz pentru transport.
Update turiști zona montană: Echipajele de intervenție ajunse în zona montană au costatat ca persoanele sunt în stare bună și nu prezintă probleme medicale. Cei 10 turiști de la unitatea de cazare aflata pe platoul Padina rămân cazați, iar cei 14 turiști de la Cabana Brătei au fost preluați de echipajele de pompieri și sunt evacuați în siguranță.
Intervenții ale pompierilor pentru evacuarea apei provenită din precipitațiile căzute în ultima perioadă.
Se acționează pentru evacuarea apei care a inundat o curte în orașul Fieni, în municipiul Târgoviște un beci pe strada căpitan Alexandrescu, o curte pe strada Magrini și subsolul unui operator economic pe b-dul Constantin Brâncoveanu și o curte în orașul Găești.
Se acționează în teren cu 4 autospeciale de intervenție și 4 motopompe.

2 COMENTARII

Comments are closed.