TV ȘCOALA – UN PROGRAM DEDICAT ELEVILOR DE GIMNAZIU ȘI LICEU

Pentru a veni în sprijinul elevilor de gimnaziu și liceu, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic și Televiziunea Columna din Târgoviște desfășoară în această perioadă programul TV Școala. În fiecare zi de luni până vineri, între orele 8.00-12.00 pe postul TV Columna pot fi urmărite lecții de română, matematică, istorie, geografie, biologie, logică – predate de profesori de la diferite școli din județul Dâmbovița.

Acest proiect este destinat în special elevilor care nu dețin mijloace electronice pentru a participa la orele online, însă pot avea în casă un televizor. Programul este difuzat simultan și pe pagina de FB Televiziunea Columna.

Pentru cei care nu pot viziona programul la orele la care are loc transmisiunea TV, lecțiile pot fi accesate și pe canalul Youtube Televiziunea Columna  , în playlistul TV Școala. Fiecare clip are indicații despre denumirea disciplinei și a orei de curs, clasa, dar și numele profesorului. Cadrele didactice participă voluntar în acest proiect dând dovadă de dăruire, implicare și profesionalism.

Primele ediții ale programului TV Școala, difuzate în cursul acestei săptămâni, au avut parte de un număr mare de urmăritori, nu doar elevi de astăzi, ci și elevi care au terminat cu mulți ani în urmă, bucuroși că-și pot revedea profesorul drag.

 

Mulțumim celor care au înțeles nevoia de educație a acestei generații afectată de pandemie și s-au implicat în acest proiect.

 

Atașăm aici cursurile difuzate în primele zilei ale Programului TV Școala. Dacă aveți un copil de gimnaziu sau liceu, sigur l-ar ajuta să vizioneze cursurile care-l interesează din acest playlist. Vom încărca periodic filmările realizate pentru ca materialele să poate fi accesate de cât mai mulți elevi. Spor la învățat!