UN TIR A SPULBERAT DOI PIETONI ȘI A IZBIT O MAȘINĂ LA DĂRMĂNEȘTI! SUNT CINCI VICTIME!

Un accident grav a avut loc astăzi e DN 72, în comuna Dărmănești! Un tir a acroșat și accidentat grav doi pietoni, după care a izbit un autoturism care circula regulamentar. În urma accidentului au rezultat cinci victime. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe, echipaje de poliție și pompieri. 

„Astăzi, 18 iunie 2020, în jurul orei 16:23, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost solicitaţi şi au intervenit pentru asigurarea zonei în urma producerii unui accident rutier pe DN-72, în localitatea Dărmănești.
La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) și un echipaj de ambulanță SMURD, iar SAJ Dâmbovița a deplasat 2 ambulanțe.
În urma evenimentului s-au înregistrat 5 victime, dintre care 2 grav rănite (pietonii) fiind preluate de echipajele medicale de la SAJ Dâmbovița, iar celelalte 3 persoane, rănite ușor, au fost asistate medical de echipajul SMURD, toate fiind transportate la unități spitalicești din Târgoviște și Moreni.” –transmite ISU DÂMBOVIȚA

Inspectoratul Județean de Polițe Dâmbovița nu a stabilit încă împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

„DN 72 Dărmănești- din primele date- doi pietoni acrosati si accidentați de un autovehicul (tir). Ulterior, autovehiculul a intrat in coliziune cu un autoturism, o persoana, pasagera in auto, fiind ranita. Victimele urmează sa fie transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Se efectueaza cercetarea la fata locului, urmand sa se stabilească cu exactitate toate imprejurarile producerii evenimentului rutier.”