UNIVERSITATEA „VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE A PREMIAT EXCELENȚA ÎN EDUCAȚIE ȘI CERCETARE

Miercuri, 7 decembrie 2022, în Campusul universitar, s-a desfășurat a doua ediție a Galei Internaționale a Educaţiei şi Cercetării, eveniment în cadrul căruia au fost premiați partenerii strategici naționali și internaționali ai Universității „Valahia” din Târgoviște și au fost recompensate rezultatele personalului didactic și nedidactic implicat în activitatea de cercetare științifică.

Evenimentul a fost organizat în sistem hibrid și a reunit conducerea universității, profesori, cercetători, oameni de știință, reprezentanți ai instituțiilor naționale și internaționale de învățământ superior, studenți, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Gala a debutat într-o atmosferă de sărbătoare, cu un moment artistic susținut de studenții Facultății de Științe și Arte din cadrul Universității „Valahia”, dirijați de prof. univ. dr. Florin Emil Nicolae Badea.

În deschidere, au luat cuvântul Rectorul Universității „Valahia” din Târgoviște, conf. univ. dr. Laura Monica Gorghiu și președintele Senatului universitar, prof. univ. dr. Constantin Pehoiu, care au vorbit despre importanța educației și cercetării în cadrul universității, dar și despre rolul comunității academice de a-și promova valorile și rezultatele remarcabile.

Prorectorul responsabil cu cercetarea și creația universitară, prof. univ. dr. Gabriela Teodorescu, a înmânat cu emoție trofee de excelență partenerilor strategici și directorilor centrelor de cercetare, în semn de recunoștință pentru eforturile depuse în slujba educației și cercetării științifice.

La finalul evenimentului, prorectorul Gabriela Teodorescu a mulțumit participanților,

partenerilor, cadrelor didactice, colegilor din centrele de cercetare, pentru rezultatele deosebite și și-a exprimat dorința ca organizarea Galei Internaționale a Educației și Cercetării să devină una dintre tradițiile Universității „Valahia” din Târgoviște.

BIROUL IMAGINE ȘI COMUNICARE