„URMĂRIȚI PACEA!” – TEMA CONGRESULUI REGIONAL AL MARTORILOR LUI IEHOVA

Pacea mondială: Doar un vis?

Congresul Regional al Martorilor lui Iehova va avea tema: „Urmăriți pacea!”
Oameni din 239 de țări și teritorii de pe întregul pământ îl vor urmări online în peste 500 de limbi

BUCUREȘTI – Războiul din Ucraina a șocat nu doar Europa, ci întreaga lume. Mulți se întreabă dacă va mai fi pacea posibilă. Cu ocazia Congresului Regional „Urmăriți pacea!”, Martorii lui Iehova din București, Brăila, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova și Teleorman alături de milioane de alți credincioși de pe întregul pământ, vor dezbate cu ajutorul Bibliei ce anume poate contribui la realizarea păcii la nivel mondial.

„Comunitatea mondială a Martorilor lui Iehova se bucură de pace chiar în mijlocul conflictelor naționale și internaționale, precum cel dintre Ucraina și Rusia”, a declarat domnul Ionuț Moraru, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova din România. „Când aplică principiile biblice în viață, oameni de diverse naționalități, limbi și etnii ajung să trăiască în pace. Programul acestui congres le va aduce deci foloase tuturor.”

„Congresele sunt ocazii de sărbătoare în familia noastră. Așteptăm cu nerăbdare să ne strângem toți în fața ecranului, îmbrăcați ca de sărbătoare, și fiind atenți la temele pregătite, la noul film și la multele materiale video.

Congresele precedente ne-au fost esențiale pentru a găsi soluții la problemele apărute, a ne păstra bucuria și a continua să ne întărim credința în Creatorul nostru, Iehova Dumnezeu. Suntem siguri că și acest congres ne va ajuta să dezvoltăm noi calități creștine, să găsim adevărata pace și să ne fixăm obiective”, a spus domnul Marius Ștefan.

 

Martorii lui Iehova organizează congrese la nivel mondial de mai bine de 100 de ani. La fel ca în ultimii doi ani, și anul acesta congresul va putea fi urmărit online, fiind postat pe site-ul jw.org în lunile iulie și august. Congresul va putea fi vizionat și accesând secțiunea JW Broadcasting din aplicația gratuită JW Library ori folosind platforme de streaming, precum ROKU TV sau Apple TV. Programul este gratuit. Nu este necesar să se facă un cont online pentru a fi urmărit.

Câteva idei ce vor analizate sunt:

  • Cum ne ajută iubirea să avem pace lăuntrică și să fim în pace cu semenii?
  • Este Biblia „calea spre pace în familie”?
  • Cum ne putem păstra pacea interioară când suntem bolnavi, când ne confruntăm cu probleme economice sau când suferim din cauza dezastrelor naturale?
  • Cum ne ajută prietenia cu Dumnezeu să avem adevărata pace?

 

Pentru mai multe informații, puteți contacta Departamentul de informații publice al Martorilor lui Iehova din România la telefon 0770 315 146 sau e-mail birouldeinformatiipublice.ro@jw.org.

 

Ziua de program Data la care va fi disponibil pentru vizionare sau descărcare pe JW.ORG Datele la care Martorii lui Iehova de pe întregul pământ vor viziona programul
Vineri dimineață 27 iunie 2-3 iulie
Vineri după masă 4 iulie 9-10 iulie
Sâmbătă dimineață 18 iulie 23-24 iulie
Sâmbătă după masă 25 iulie 30-31 iulie
Duminică dimineață 8 august 13-14 august
Duminică după masă 15 august 20-21 august