„VACCINURILE SUNT EFICIENTE ȘI ÎMPOTRIVA VARIANTEI DELTA!” – COMISARUL EUROPEAN PENTRU SĂNĂTATE, STELLA KYRIAKIDES, VIZITĂ ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, s-a aflat vineri, 16 iulie, în vizită de lucru în județul Dâmbovița, la Centrul mobil de vaccinare din comuna Petrești. Alături de Ministrul Sănătății s-a aflat și comisarul european pentru Sănătate și Siguranță Alimentară, Stella Kyriakides. Oficialitățile sunt îngrijorate de rata mică de vaccinare din România, comparativ cu alte state europene. În discursul său, ministrul Sănătății, Ioana Moldovan a mulțumit Comisiei Europene pentru ajutorul dat țării în aprovizionarea cu vaccinuri. Oficialitățile transmit pe această cale un mesaj către medicii de familie, autoritățile publice locale și preoți, să încurajeze oamenii să se vaccineze.

Foarte important, vaccinurile sunt eficiente și împotriva variantei Delta, după cum a precizat comisarul european pentru Sănătate și Siguranță Alimentară, Stella Kyriakides. Urmăriți declarațiile în transmisiunea live a Televiziunii Columna.