VEȘTI BUNE ÎN CAZUL CELOR PATRU SURORI DIN PRODULEȘTI CRESCUTE DOAR DE BUNICA LOR! SE ADUNĂ BĂNUȚII PENTRU RENOVAREA CASEI!

Cazul celor patru fetițe crescute de bunica lor a impresionat alți dâmbovițeni cu suflet care au venit în întâmpinarea propunerii făcută de Daniela Ciocodeică și ceilalți târgovișteni de bine implicați în această acțiune, de a recondiționa căsuța în care locuiesc fetele. Vestea bună ne-a fost dată de Daniela Ciocodeică pe pagina sa de FB.
Ieri am simțit live ce înseamă când oamenii pun mana de la mana sa facă bine unor copii care nu au cea mai buna situație financiara dar au o copilărie fericita, poate mai fericita decât a celor care au de toate.
Nu am mai postat pe Facebook mare lucru tocmai din dorința de a face lucruri concrete si nu pentru a risipi cuvinte!
Augustin Matei magicianul de la Augustin Watches a convins niște oameni faini sa doneze bănuții necesari renovării căsuței fetelor de la Produlesti.
Alături de el, și alte firme conduse de OAMENI cu suflet mare au contribuit la ajutorarea lor!
Se spune ca Dumnezeu lucrează prin noi! Asa este! Iar oamenii se lasă ghidați de bunătate, necondiționat! Mulțumim din suflet, Regata SRL, Digitech Prod Serv SRL și…lista continua.
La final, cand „vom muta autocarul” veți fi surprinși de ceea ce se întâmplă când oamenii dăruiesc!
De menționat este faptul ca nu este implicata nicio asociație sau ONG. Deci ceea ce donati merge direct către bunica fetelor. Adica transparență totala!
Mulțumim cu recunoștință!
Donațiile pot fi oricât de mici sau oricât de generoase, ele merg direct în contul bunicii.
RO15RNCB0133169264900001
Ion Mirela
Pentru alte detalii, vă puteți adresa doamnei Daniela Ciocodeică pe pagina sa de FB sau la numărul de telefon 0720128871.