VIAȚA UNEI TINERE MAME DEPINDE DE 40 DE MII DE EURO! FIECARE DONAȚIE CONTEAZĂ!

Mobilizare în comunitatea din Găești pentru salvarea unei tinere mame, Iordache Ioana Luminița,  care luptă cu un cancer agresiv. Pentru a continua tratamentul în lupta cu această boală are nevoie de o sumă de aproximativ 40 de mii de euro. În sprijinul tinerei a fost constituit și un grup de FB unde găsiți toate detaliile despre cum puteți ajuta. Suma necesară trebuie colectată rapid. Redăm în cele ce urmează mărturia emoționantă a Luminiței.

Buna ziua!Numele meu este Iordache Ioana Luminita,am 34 de ani sunt casatorita si un baietel de 4 ani!
Diagnosticul de cancer colorectal gragul 3C m-a lovit ca un traznet atat pe mine cat si pe familia mea,a fost cel mai greu lucru de acceptat dar am spus ca pot sa inving pentru baietelul care are nevoie de mama lui!
Apoi au inceput clipele de groaza….
Am facut 28 de sedinte de radioterapie,a trebuit sa ne mutam cu chirie in Bucuresti foarte aproape de clinica unde faceam radioterapia pentru ca aveam dureri abdominale de nedescris iar baietelul meu ma insoatea in fiecare dimineta la clinica…ajungeam destul de des la urgente…
Apoi au urmat 8 sedinte de chimioterapie foarte agresive pe care le faceam la ficare 2 saptamani si din care o saptamananu ma puteam ridica din pat si nici manca! La 3 saptamani de la finalizarea chimioterapiei a urmat operatia REZECTIE RECTOSIGMOIGDIANA IN BLOC CU HISTERECTOMIE TOTALA!Primele zile dupa operatie ma recuperam binisor dar apoi au inceput dureri din ce in ce mai mari de abdomen pana au ajuns insuportabile!Mi se faceau cocktailuri de camante dar ajunsesera sa nu mai aiba nici un efect!Mi s-au pus tot felul de diagnostice gresite pana cand mi s-a facut un control urologic si sa descoperit ca avem un glob vezical de 26 cm in abdomen!Cu greu sa reusit sa mi se faca un drenaj sa imi scoata acel lichid!Dupa externare am plecat cu sonda vezicala si acel drenaj acasa!Am stat 2 saptamani si vazand ca nu imi scade drenajul m-au chemat la spital pt un examen CT unde sa descoperit ca am uretera fisturata si din ce am inteles in momentul operatiei a fost fisturata!A urmat o interventie pt introducerea unei sonde jj care nu a reusit dar mi sa pus o nefrostoma adica un furtun in rinichi prin care curgea urina din rinichiul drept intr.o punga!Acel furtun era ingrozitor…Am stat cu el 2 luni jumatate,La noi in tara mi sa spus ca voi sta cu el toata viata daca vreau sa traiesc!Ajunsesem de tot corpul meu depindea de pungi tranzitul este in punga si mai aveam si pentru urina 2 pungi…pentru ca si nervii vezicii urinare mi-au fost taiati!Am incercat cat am putut sa ascund totul de baietel dar a fost foarte greu si il vedeam cum suferea,ma ajuta sa ma ridic si imi spune „MAMI LASA CA ITI IAU EU PUNGILE”atunci simteam ca totul se prabuseste..Ajunsesem sa nu mai am nici o speranta in Romani…asa ca am hotarat sa merg la o clinica in Turcia!Acum 4 saptamani am mers acolo mi s-au facut toate analizele,oncologie,m-au vazut 2 medici urologi unul pe urina si unul pe uretera,analize de sange,chirurgie,endocrinologie…apoi sa facut comisie sa discutat cazul meu si ca urgenta a fost sa imi trateze 3 bacterii cale le luasem din spital si daca ajungeau in burta erau mortale!M-au internat si mi-au facut o interventie mi-au pus un stend pe uretera mi-au curatat niste chiagururi de sange de pe vezica si mi-au scos furtunul din rinchi!Mi-au facut 5 zile antibiotic si la cateva zile mi -au scos si sonda vezicala sa m-au invatat sa ma autosondez la 4 ore!Dar din pacate pe partea oncologica mi sau mai gasit celule canceroase cu tendinta de intindere!
Am nevoie de 12 sedinte de chimioterapie care costa in total 36000 euro si nu dispun de acesti banuti si apoi urmeaza operatia!
VA ROG DIN SUFLETUL MEU DE MAMA AJUTATI-MA SA FIU LANGA COPILASUL MEU,AJUTATI-MI COPILUL SA CREASCA LANGA MAMA LUI!
RO20 RZBR 0000 0600 2046 4220- Iordache Ioana Luminita
RO39 RNCB 0130 0963 2091 0001-Iordache Cristian
RO82 BREL 0005 5118 0223 0100(Revolut0761774134) – Iordache Cristian.

Facem apel către toți cei care pot contribui cu o sumă cât de mică pentru a o ajuta. Distribuiți articolul pentru a ajunge la cât mai mulți oameni!