VIRGIL GURAN, PREȘEDINTELE PNL DÂMBOVIȚA DEZMINTE ȘTIREA CONFORM CĂREIA AR FI DAT PETRECERE DE ZIUA LUI! SE PARE CĂ A FOST UN FAKE-NEWS!

Condamn ferm minciunile și acuzațiile aduse la adresa mea de către un obscur site care își arogă pe nedrept titlul de publicație online, adăugându-și și indicativul de “Comisarul”, prin care mi se arogă organizarea unei petreceri aniversare „monstruoase,” cu peste 30 de persoane. Sunt dezamăgit de propagarea atât de rapidă în mediul online a unor știri false, care nu au nicio legatură cu realitatea. Clasica verificare a unei informații din trei surse se pare că a rămas apanajul istoriei.

Ieri, după ședintele de la Guvern, mi-am petrecut seara acasă, în sânul familiei. Acest lucru poate fi dovedit de înregistrările de pe camerele de supraveghere din cadrul complexului în care locuiesc.

Tot respectul meu pentru adevărata presă, pentru “presa curată”, care informează în mod obiectiv, îmi pare rău să constat că există indivizi care uzurpează calitatea de jurnalist și, pentru câțiva lei, sunt în stare de absolut orice despre oricine pentru a denigra la ordinul celui în slujba căruia se află.

Prin prisma meseriei pe care am îmbrățișat-o, aceea de cadru militar, sunt un om care respectă legea, disciplina și regulamentele!

Eu am toate dovezile că mi-am petrecut seara în tihnă, acasă!

În afară de minciuni, ei ce dovezi au?

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița