VIZIERE PENTRU MEDICII DIN SPITALELE DÂMBOVIȚENE! AJUTĂ ȘI TU!

         Elevii cercului de robotică din cadrul Colegiului Național „Constantin Carabella” din Târgoviște au lucrat în ultima perioadă la confecționarea de viziere pentru medici. Au reușit să facă o donație importantă din munca lor Spitalului Județean de Urgență Târgoviște însă este în continuare nevoie de acest tip de echipament de protecție. Pentru că materialele s-au consumat, elevii sunt în continuare dispuși să lucreze cu material oferit de donatori. Totodată, pot fi donate sume de bani pentru susținerea acestui proiect. Redăm apelul transmis de acești minunați copii și vă îndemnăm să le veniți în ajutor! Ajutați-i să ajute la rândul lor!

Apel către toți cei care vor să ofere un mic ajutor împotriva virusului Covid-19. După cum știți, elevii echipelor de robotică din Carabella au început sa creeze viziere de protecție pentru medicii care sunt din prima linie în bătălia cu acest virus. Pentru a mări procesul de confecționare al acestora, rog persoanele care dispun de o imprimantă 3D să ne ajute cu printarea obiectelor necesare pentru viziera sau cu filament 3D. Dacă nu dispuneți de această imprimantă, ne puteți ajuta cu materialele consumabile (ex: plasticul pe care il punem pentru viziera) sau chiar și cu un share la această postare. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră și numai împreună vom trece cu bine peste această perioadă dificilă! Asociaţia “Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgovişte, înregistrată la Administraţia Financiară cu nr. 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română.

Avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a putea ajuta medicii de la spitalul județean și cel de boli infecțioase cu viziere.”