-WEBINAR OPEN- OPORTUNITĂȚI PENTRU TINERII CARE VOR SĂ ÎNFIINȚEZE UN ONG

Organizația pentru Prioritizarea Educației conform Normelor organizează un webinar despre oportunitățile pe care un tânăr le are și cum poți înființa un ONG fără să plătești o suma de 3000 de lei.

Organizația are un an de activitate, activează în domeniul educației și este situată în Municipiul Târgoviște. Scopul lor este de a reforma, inova și sprijinii sistemul educațional și doresc să ajungă un reper la nivel național în domeniul educației.

Mesajul Președintelui OPEN, Neda Darius:

   ”Am dorit insistent să organizăm acest webinar deoarece tinerii au dreptul să afle despre oportunitățile de care pot profita la maxim. Tristul adevăr este că nu toți tinerii știu despre acestea și de exemplu nu știu cum poți înființa o organizație non-guvernamentală (ONG) și pică în plasele unor firme care cer o sumă extrem de mare pentru un tânăr care dorește să facă o schimbare. Totodată, dorim ca în urma acestui webinar să mărim rata implicării tinerilor în proiecte europene precum Erasmus +, proiecte ESC, alte proiecte locale,regionale, județene, naționale și să creștem rata de înființare a ONG-urilor din Dâmbovița. 

Vă așteptăm cu mare drag să discutăm pe 2 mai în cele 2 ore sau chiar și după acestea! ”

Mesajul Vicepreședintelui OPEN, Dioclițean Andreea:

   ”De Ziua Națională a Tineretului, noi, Organizația pentru Prioritizarea Educației conform Normelor, dorim să fim alături de tineri, să venim în ajutorul tinerilor și să le facilităm parcursul personal și profesional prin oferirea de informații, oportunități și ajutor în a le pune aplicare, de la proiecte Erasmus + până la a face parte dintr-un ONG. În ziua de azi, ca tânăr este important să știi ca nu ești singur. Iar ONG-ul nostru vrea să îi asigure că este aliatul lor! ”

Pe 2 mai la ora 17:00 o să aibă loc ”OPEN WEBINAR” pe platforma Google Meet, mai multe detalii puteți găsii pe pagina de Facebook a OPEN: https://www.facebook.com/openforeducation