ZILELE NAȚIONALE ALE CULTURII ÎN ORAȘUL PUCIOASA

Centrul Cultural European Pucioasa și Primăria orașului Pucioasa vă invită la o serie de evenimente în zilele de 15 și 16 ianuarie 2021.

Cu teamă dar si cu speranță deschidem la început de an ușile Centrului Cultural European Pucioasa. Încercăm să ne amintim că numai prin cultură putem să ne păstram sănătoși și puternici.
Cu toate măsurile de siguranță si distanțare impuse de lege vă așteptăm de ziua lui EMINESCU să ne bucurăm de câteva evenimente culturale organizate la Pucioasa. – menționează organizatorii, sufletul acestor activități fiind și de data aceasta regizorul  Dan Țopa, directorul Centurlui Cultural European Pucioasa.

În cadrul Proiectului ZILELE NAȚIONALE ALE CULTURII Centrul Cultural prezinta spectacolul “DOI PE O BANCĂ”
Adaptare de Camelia Ghinea după Aleksandr Ghelman
Distribuția:
Camelia Ghinea,
Marius Tudor
Scenografia: Marius Tudor
Ilustrația muzicală: Adrian Buhăceanu
Lumini: Gigi Mănescu
Vechea poveste ,mereu actuală,doar timpul și personajele sunt altele. Fuga de singurătate,falsa fericire eșecul ,dar și speranța și iubirea te fac să trăiești ca într-o tragi-comedie scrisă anume pentru fiecare din noi.
O poveste de a râsul-plânsul, intensă, cu El și Ea, gata oricând de un nou început în care fiecare vrea să primească ceva să-i fie bine, fără a da nimic la schimb. Femeia și bărbatul, doi vânători ce-și urmăresc interesul dar ajungând să se descopere unul pe altul asa cum sunt. Pretul unui bilet este de 15 lei, rezervari in limita locurilor admise (30%) la telefoanele : 0734.450.895/0245.760.688.

PREMIERĂ MONDIALĂ (cu public) spectacolul pentru copii
“CU VAPORUL SPRE STELE“ De Matei Vișniec.
Distribuția:
Robert Danci,
Denisse Moise,
Rusalina Bona,
Sorin Fruntelată
Aranjament muzical: Adrian Mardan
Un spectacol de Radu Dinulescu
Numit inițial „Le ciel a poil” (Cerul gol goluț), textul lui Matei Vișniec este un text inedit, pe care autorul l-a tradus în septembrie, la rugămintea mea, special pentru Teatrul de Vest din Reșița. Vom avea șansa și onoarea de a-l prezenta publicului nostru, în premieră absolută, atât copiilor cât și părinților și bunicilor lor.Spectacolul nostru este o pledoarie pentru magie și aventură, pentru arta circului, a clovneriei și a cântului. Patru clovni imaginează o poveste pe mare, pe un pachebot uriaș, poveste în care se încurcă formulele magice, se strică orânduiala lumii și se ajunge la un cataclism, în care dispare soarele și marea, vântul și cerul… universul este în pericol… Morala este, dacă vrem să menținem această lume așa cum este și să nu-i stricăm ordinea firească, ca în nici-un caz nu trebuie să:- turnăm Coca cola în cartea magică!- legăm cu scoch bagheta magică!
Radu Dinulescu. Preț bilet: 10 Lei.
Spectacolele se vor desfășura în condițiile de siguranță impuse respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Pentru detalii și rezervări: 0734.450.895/0245.760.688

Cei care nu vor putea participa fizic la manifestări pot urmări transmisiunile în direct la Radio Pucioasa, dar și în mediul online pe pagina de FB a Centrului Cultural European Pucioasa , respectiv TELEVIZIUNEA COLUMNA.