„ZIUA COPILULUI” SĂRBĂTORITĂ DE ASOCIAȚIA GIVE&HELP ÎMPĂRȚIND DARURI ȘI BUCURIE!

Asociația Give&Help a reușit din nou să aducă  zâmbete pe fețele unor copii pentru care, în mod obișnuit, Ziua de 1 iunie nu înseamnă motiv de mare sărbătoare, însă de data aceasta a fost! Primii care s-au bucurat de un cadou foarte important având în vedere vremurile pe care le traversăm sunt 15 copii de la Școala Gimnazială Adânca. Iată mesajul postat de Nicoleta Ioniță, președintele Asociației Give&Help, iar acesta nu anunța decât începutul unei zile cu surprize pentru copii.

Nu stiu voi cum ati sarbatorit Ziua Copilului, noi insa am sarbatorit-o în cel mai frumos mod cu putință.
15 copii de la Școala Gimnazială Adânca au primit dispozitive ( telefoane smart, tablete și un laptop) cu internet preplatit pentru a putea participa la orele online.
Toate acestea au fost dăruite cu ajutorul donatorilor noștri, adică voi, fără nicio implicare din partea vreunei autorități.”

O altă acțiune desfășurată de Give& Help a adus bucurie în sufletele copiilor internați la Secția de Pediatrie a Spitalului din Moreni.

Mulțumesc Asociației Give and Help, doamnei Nicoleta Ionita pentru cadoul de 1 Iunie pentru copiii internați la pediatrie Moreni! În acest moment mai avem nevoie doar de un singur televizor si toate saloanele vor fi dotate cu TV ? !” scrie într-un mesaj medicul Felix Georgescu.

Și tot de 1 iunie, 100 de copii s-au bucurat de daruri din partea Asociației Give&Help cu sprijinul celor care contribuie la acțiunile umanitare ale organizației, printre ei aflându-se și pr. Marian Pleșa de la Parohia Gura Ocniței.

„Copilăria este locul unde Dumnezeu poate fi substituit c-un simplu surâs.
Într-un loc aproape de Dumnezeu și noi am sărbătorit copilăria.
Anul trecut mergeam cu 25 de copii în prima lor excursie.
Anul acesta, un virus nu ne-a lăsat să petrecem cu adevărat în această zi, dar, nici nu o puteam lasă să treacă fără a aduce zâmbete pe fețele copiilor mai puțin norocoși.
Va multumim tuturor celor care ne-ati fost alături pentru că aceasta zi să nu treacă fără a împărți un strop de bucurie.
Cati copii au fost astăzi? Mulți, cel mai probabil 100?, cert este că toți au plecat cu un cadou. 

 

Tot astăzi, familiile copiilor de care ne ocupam de aproape 2 ani, au primit și pachete cu alimente.
Doar împreună reușim să schimbăm lumea, puțin cu puțin.
Noi, nu ne vom opri din a face bine și a duce mesajul vostru de mai bine, donațiile voastre transformate după nevoile oamenilor.
Puteti dona în 4 moduri ( dorința să fie)” scrie Nicoleta Ioniță, președintele Asociației Give&Help!

➡️RO49BRDE160SV38124331600 titular Asociația Give Help

➡️Paypal nico976.ni@gmail.com

➡️Revolut 0735057386

➡️Facebook https://www.facebook.com/donate/2646947778955933/?fundraiser_source=external_url