PRIMĂRIA COMUNEI SNAGOV OFERĂ GRATUIT RECHIZITE PENTRU PESTE 700 DE COPII

Rechizite gratuite pentru copii! Este surpriza care-i va aștepta pe școlarii și preșcolarii din comuna Snagov în prima zi de școală. Primăria vine în întâmpinarea părinților care vor cheltui mai puțin cu pregătirile de școală, datorită acestui sprijin.
Dragi părinți,
Primăria comunei Snagov, prin primar Mihai Anghel, împreună cu Consiliu Local Snagov vor oferi gratuit rechizite și ghiozdane copiilor prescolari, din ciclul primar si gimnaziu.
Pachetele sunt pregătite pentru un număr de 741 de copii, iar aceștia vor intra în posesia lor la deschiderea anului de învățământ (5 septembrie 2022).
Astfel, anul școlar începe fără grija cumpărăturilor de către părinți și bunici.
Pachetele achiziționate conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, cărți de colorat și creioane de colorat, etc., în funcție de nivelul de pregătire: grădiniță, clasele 0 – IV și V – VIII.
Pentru ca toți părinții să știe exact ce vor primi, pachetele sunt prezentate în imaginile de mari jos și sunt personalizate pentru fetițe și băieți. Accesați link pt vizualizare: https://drive.google.com/…/17XcKG9v…/view…
Succes tuturor copiilor!
A precizat Anghel Mihai, primarul comunei Snagov.